Enzimele si controlul mirosurilor din fosele septice

Enzymatic este o combinatie de inalta performata de enzime, nontoxic si 100% biodegradabil, apogeul industriei biotehnologiei australiene. Descompune uleiuri si grasimi din fosele septice, podele, scurgeri si tevi facand totul mai usor pentru bacterii, care consuma orice deseu organic. In acelasi timp, elimina si mirosurile foarte rapid.
Enzymatic este eficient la o gama larga de niveluri de PH si temperaturi. Gratie formei sale lichide, stimularea bacteriana este imediata si nu exista reziduuri. Folosirea enzimelor pentru a imbunatati degradarea biologica a materiilor organice este un proces destul de cunoscut. S-a dovedit avantajoasa in mod special introducerea unei cantitati de enzime direct in fosa septica si in lacurile de tratare a sedimentelor astfel incat reactiile catalitice pot digera impuritatile organice si stimula si accelera actiunea naturala a bacteriilor.

Eliminarea mirosurilor
Enzymatic lucreaza pentru a elimina mirosurile prin schimbarea structurii moleculare a mediului gazda. Timpul de reactie este instantaneu. Bacteriile prezente in mod normal produc mirosuri neplacute in timp ce descompun nutrientii. Cel mai rau famat gaz este hidrogenul sulfurat. Enzymatic nu produce componente care miros urat. Mai degraba, el ii utilizeaza in procesul sau metabolic unic, astfel incat se formeaza o relatie sinergetica avantajoasa. Pentru a conctrola mirosurile organice in statiile de transfer se pulverizeaza Enzymatic intr-o forma diluata pentru a capta sulfidele din aer si a le readuce pe pamant pentru a continua digestia materiilor organice. Enzymaticnu este un agent de mascare; el digera cauza mirosurilor astfel incat acestea sa nu se mai intoarca. Enzymatic a trecut de testele guvernamentale si a dovedit ca poate fi folosit in zone de prepare a mancarii pentru a controla mirosurile si a curata suprafete.


Fose septice ecologice si lacuri de tratare a sedimentelor
Enzymatic emulsifica si descompune grasimile si alti contaminanti organici care cauzeaza nevoile de goliri cu ajutor pompelor, care pot fi destul de costisitoare, si mirosuri neplacute. Ca urmare a unei utilizari regulate si chibzuite, Enzymatic va tine la departare cheagurile si mirosurile neplacute din tevile de drenaj, fosele septice, tevile de evacuare si lacurile de descompunere. Exista multe organisme care traiesc natural in aceste medii, dar doar cateva afecteaza grasimile si uleiurile vegetale sau de origine animala. Pentru a trata grasimile eficient si intr-un mod biologic, inducerea unei treceri rapide de la o populatie indezirabila la organisme dezirabile este necesara (pentru a domina activitatea microbilor). Biomarirea cu Enzymatic indeplineste aceasta dominanta. Grasimea este digerata de Enzymatic si transformata in acizi grasi, glicerol, dioxid de carbon si apa. Procesul se numeste solubilizare. El previne reconectarea moleculelor de grasime care ar crea o serie de probleme ulterioare, asa cum se poate intampla cand se folosesc chimicale si solventi. Unele dintre celelalte produse obtinute in urma solubilizarii devin nutrienti pentru alte bacterii prezente pentru a reduce si mai mult acumularea.
Enzymatic va intineri tevile de drenaj infundate, locurile de deversare si va restabili capacitatea maxima de absorbtie a campului, eliminand in acelasi timp sau reducand in mod semnificativ procedurile scumpe de intretinere.